BIC (Breu introducció a la comunicació)– Del Nord

La Doctora Costa es prepara per donar la seva classe de Comunicació a l’Universitat quan, de sobte, arriba el Professor Garcia, el seu ex-marit, i es disposa a fer el mateix. Malgrat que ell mostra un document oficial que indica que ha de donar aquella classe, la doctora decideix fer-la igualment, fent servir el professor com a resignat ajudant.

 

 EL SER- Peixos Peixeres Teatre

L’Enric i l’Eva són citats en u bar per Servei d’Entrenament en Resiliència (SER) per sotmetre’s a una teràpia revolucionaria per superar les seves respectives separacions.

Per fer-ho, caldrà que obrin una caixa i que s’expliquin l’un a l’altre, amb precisió i sense ometre cap detall, la relació emocional que tenen amb l’objecte que hi ha dins.

 

ANDRÒMINE– Espurneta Comedianta     (KM0)

Andròmine, és una crítica social  a la pobresa i la misèria que vivim actualment en clau d’humor. Una indigent gran, ven les andròmines que troba als contenidors de brossa, per subsistir.

BANCO’$– Mañana no vendré

Dos desconocidos,sentados en un banco, actúan sospechosamente delante de un banco.

 

L’ANIVERSARI– Cosinsart

En Narcís viu permanentment confinat, però ell des de fa anys. Viu sol al pis heretat de la seva tieta. No té amics, poca família, alguns cosins, pocs coneguts… Avui és el seu aniversari i compra un pastís amb espelmes, un regal… i surt al carrer en busca de complicitats que l’ajudin a preparar una sorpresa per algú molt especial. Necessita algúque porti el pastís, algú que entregui el regal, que canti feliç aniversari… Ho prepara tot, tothom a punt i quan arriba: SORPRESA!!!!!!!! I quina sorpresa, ningú s’ho esperarà, menys ell que ho tenia tot pensat i en coneixia tots els detalls. El més important és que ara se sent estimat, agraït i emocionat.

 

VENT-O      CIA. VENT-O          (KM0)

El vent…

Com neix?

On ens porta?

La dansa com a llenguatge, llibertat i moviment