CELEBRATION (Tots els públics)

No hi ha una evidència científica però si estudis que ens portarien a poder fer la afirmació que la intoxicació a causa de l’excés d’informació té conseqüències sobre la salut mental.

Hi ha teòrics que diuen que estem passant de ser la societat del coneixement a la societat de la incertesa. D’altres que practiquen la dieta digital o desconnexió i ens donen consells per sobreviure a la saturació digital:

CONTRASTAR – DUBTAR – CANVIAR D’OPINIÓ – DESCONNECTAR

A tal empatx, proposem afegir-hi una altra acció, CELEBRAR, i fer-ho ballant. Perquè no?

Un excés d’informació que pot generar angoixa… saber i no poder fer-hi res. Informació majoritàriament negativa que ens fa obviar allò positiu que passa i ens envolta, i que sovint és el que tenim més a prop.

Perquè cada dia i qualsevol lloc són un bon moment per celebrar. El què? tot es pot convertir en una festa.

 

Marta Casals Dansa és un projecte personal, que entén la dansa com a eina de comunicació, útil, necessària i accessible per a tothom. La intenció és fer visible aquesta filosofia en tots els seus projectes ja siguin de l’àmbit educatiu o artístic, independentment de l’edat i el nivell de l’alumne o públic.
És un projecte que arranca al 2014 amb maRTioska, dirigit a un públic infantil-familiar. Ara amb Celebration, de petit format i per tots els públics, pretén mantenir la idea d’espectacle interactiu, on el públic veu i viu la dansa.